Blogger Layouts
tetibe aku bengang jerk malam neh..aku mtk tolong 'some one' tuh sebey kan jln tok aku utk aku gi MEdSI kt SMK Darul Ehsan..mmg semalam aku ade ckp kt dye nak pegi malam neh..tp aku balik keje lambat plak hari ni..neh sume pasal cine nak wiring kt opis aku...kate nak datang, tggu punye tggu x dtg plak..geram jerk aku..sambil tggu dok leka wat blog...hehehe..x perlu la nak hangen 1 badan...cm dye plak yang nak pg..(pasaan aku je kot dye angen),care msg cm dh tau dye hangen..what ever lah labu, maleh nak hamek port..dh say sorry dh pn..i'm sorry(ikot amir raje lawak ye)..keh keh keh

0 comments:

Post a Comment