Blogger Layouts
Assalamualaikum...

aku tension..tu jek aku nak cakap..xtau tension pasai ape..haishhh, asik jage ati orang jerk..tapi hati sendiri x terjage..stress woo..kengkadang rase malas nak amik port sangat benda2 cmneh..tp aku neh kan sume benda nak pikir..padahal bukan penting sangat pn..mungkin sbb peningkatan umor kot..

alam pertunangan neh mmg banyak dugaan kan..yelah, maybe Allah nak uji hati kita setakat mane kuatnye cinta kite tuh(cinta la sangat kan!)..sume yang jadik ade hikmah tersirat yang kite xtau..kadang2 Allah dah bagi siap2 dah hikmahnye cume kite je x nampak..patutlah orang selalu pesan jangan tunang lame2..skang baru la aku paham..ape yang kite rancang x semestinya kita dapat..Allah x bagi ape yang kite nak, tp Allah bagi ape yang kite perlu..tu ayat motivasi yang slalu aku gune pakai dalam menghadapi exam hati ni..hehehe..orang yang melihat xkan dapat rase selagi diri sendiri belom alami lagi..before aku jadi pacar org, selalu la nasihat orang macam2..tapi bile aku dah hadapi sendiri, baru la aku rase ape yang orang2 tu rase..

kejujuran and kepercayaan tu penting dalam hubungan..aku neh plak jenis bile aku dah hilang percaya kat orang, mmg susah la..ape pn yang orang cakap walaupn benda tu betol mmg aku susah nak percaya..mesti korang pn macam aku jugak kan?kepercyaan ni kena di bina cam nak bina bangunan tuh..errr, btl ke fakta aku ni?hihihi..

kesimpulannye, aku mudah percaya dekat orang, and mudah jugak hilang kepercayaan dekat orang..chow!

0 comments:

Post a Comment