Blogger Layouts
woooo...wooooo...wooooo..dah bersarang tebuan upenye belog aku ni yer...lame bebenor idak di update..tak de mase and rase cam malas nak tulis..rase cm artis lak kalo ade blog ni kan..yelah, org bace cite kite..tu pn kalo org bace...hahaha...

aku ade la kisah nak d kongsikan..cite2 kosong..buat teladan sume..hihi.kecian kt Mr.Luka Kechil aku tu..ligamen lutot kanannye putuss..sebab jatuh aje taw..so, korang2 sume, kalo agak2 jatuh n kaki xley bengkok tu cepat2 g spital..kang nanti dah teruk, jadik cam beliau ni..x pasal2 kne wat operation...operation tuh namenye ACL atau name panjangnye anterior cruciate ligament..hamek ko, satu hal plak nak bace kan..dudok la beliau dekat spital seminggu..

dalam beberapa bulan ni beliau tak boleh nak lipat kaki beliau...kne buat fisioterapi 2bulan ye...itu pn belom menjamin kesembuhan sepenuhnya..dalam mase 2bulan tuh, kemungkinan besonye beliau xley bawak motor, xley bawak kete...sape nak bawak aku jalan2, tgk wayang, dating2..waaaaa..cepatla baik..:-( sedey bangat ni..pic kat bawah neh gambo yg aku sempat cilok..saksikan...:-P



neh selepas sehari beliau di operate..



yang biru tuh fungsinye nak support lutot supaye kuat..agknye la...huhu...

harapnye Mr luka kechil cepatla recover dr sakitnye tuh..aku bukan ape, takot beliau akan semakin membesar dek kerana hari2 makan and tido aje..ahaks...kalo beliau bace musti murka..ahahaha..semoga kamu cepat sembuh ye...and dapat maen bola semula supaye bisa membakerrr sume lemak2 kamu...ngeh3..:-P

sampai ketemu lagi..daaaa

0 comments:

Post a Comment